LENNY KRAVITZ ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СО ДЕСЕТ КАМИОНИ ЗВУК И СВЕТЛО!

На речиси еден месец пред одржувањето на големиот концерт на Lenny Kravitz во Скопје, во сепак за таков тип на концерт малата ВИП Арена, познати се сите технички детали.

Имено, Lenny Kravitz е познат како музичар кој која трга на светска турнеја, секогаш носи со себе своја (во тој момент) најнова и најсовремена продукција.

Па така, во Скопје доаѓаат десет камиони, шест автобуси и тим од 60 луѓе кои се вклучени во оваа турнеја, додека од наша страна се бараат 160 луѓе да бидат подготвени во секое време да работат на поставување на таа продукција.

Сево ова е доказ дека Скопје ќе види многу големо шоу какво што Lenny Kravitz ќе одржи на сите свои концерти во рамките на Raise Vibration турнејата, каде што свири во сали со капацитет од 15.000 посетители па нагоре.

Интересот за овој концерт е огромен во целиот регион, а влезниците можете да ги набавите преку продажната мрежа на Авалон низ Македонија и онлајн на www.avalon.mk.
Коментари

[fbcomments]