Лесни и идеални фризури за влажно и врнежливо време

Влажно, врнежливо време е проблематично за поголемиот дел од женскиот пол, пред се заради косата.

При влага косата станува крајно непослушна, а жените се нервираат бидејќи идеално наместената фризура го губи својот облик. При врнежливо време, како што имаме во последниов период, идеално е косата да ви биде фатена, а за таа цел ви презентираме видео со три лесни и брзи фризури кои се идеални при непогодни временски услови.

https://www.youtube.com/watch?v=LNvrcWgH6eE
Коментари

коментари