Категории

Лесни и интересни летни фризури, кои ќе ви ја соберат косата на летните горештини

Летото е неподносливо доколку имате долга коса, а ви е здосадено да ја собирате на еден ист начин постојано. Ова се неколку предлог лесни и интересни, летни фризури кои ќе ви го решат проблемот со косата во летниот период, а ќе изгледате одлично.

Едноставно и елегантно.

Како? Видете на Missy Sue.

Странична плетенка.

Како? Повеќе на The Wonder Fores.

 

Плетенка…ама не е плетенка – полесно е од што изгледа.

Повеќе на Babble.

 

Кога не можете да се одлучите помеѓу плетенка и репче…

Повеќе на Kiley Potter via Bangstyle.

 

Мазна и секси фризура.

Повеќе на Makeup.

Плетенки за забавен изглед за млади девојки

Повеќе на Kassinka.

 

 

Повеќе плетенки собрани заедно.

Повеќе на Kassinka.

Несекојдневно репче.

Повеќе на The Beauty Department