Категории

Летачка када? Да и тоа е возможно. Погледнете како изгледа и како се управува! (ВИДЕО)

Станува збор за дрон со кој може да лета човек, а „кокпитот“ е направен од када.

„Летачката када привлекува големо внимание кај граѓаните, па тие брзаат да го снимат ова необично превозно средство. Дронот се управува со далечинско и во него може да се вози еден човек, а успешно лета и над копно, но и над вода.