Категории

Летување во септември: 6 предности доколку го изберете овој месец за годишниот одмор

Летувањето во септември е вистински благодет, особено од финансиски аспект. Во последно време, синоним за летување и море не се само јули и август, како најтопли месеци во годината. Дури и голем дел од луѓето сакаат да ги избегнат непријатните жештини и гужви на популарните летувалишта.

Зошто е одлична одлука летувањето во септември?

1. Аранжманите се по многу пониски цени

2. Помала гужва

3. Септември е одличен и за луѓето со зравствени проблеми поради пријатната температура

4. Храната е поевтина

5. Шопинг во септември

6. Пријатни температури