Инспирација за секојдневни фризури од модна блогерка

Сара Ескуденро е блогерка која секојдневно на својата платформа collagevintage инспирира со своите разиграни фотографии на кои редовно позира со срамежлив израз на лицето.

Нејзините фотографии на социјалните мрежи можеме да видиме разлчни патувања, да ги откриеме нејзините омилени места на купување, како и да дознаеме како секојдневно да ја стилизираме косата.

Некоја од овие фризури е доволно добра за да го започнете утрото и дневните обврски, но и да го завршите денот во некој локален коктел бар.
Коментари

коментари