Категории

Лежерниот стил на војвотката Кејт Мидлтон

Како што налагаат кралските правила, војвотката Кејт Мидлтон најчесто можеме да ја видиме во класични и елегантни изданија. За сите настани и ангажмани таа преферира високи потпетици но таа воопшто не е нивен фан и секогаш кога околностите и налагаат таа избира да носи патики. Иако тој е против протоколот таа ја обожава лежерноста и спонтаноста. Ви ги претставуваме најдобрите изданија на војвотката во кои таа избрала едноставни бели патики во своите модни комбинации.