Чек дис аут
Search

Лина Пејовска со нова песна и видео запис на македонски и српски јазик (ВИДЕО)

Нашата талентирана млада пејачка, Лина Пејовска ја изненади публиката со уште еден одличен хит! Новата песна на Лина е насловена „Топло ладно“, текстот е на Елена Ристеска и Дарко Димитров, а тој ги направи и музиката и аранжманот.

Покрај македонската верзија, песната има и српска верзија под насловот „Одлучи се“. Лина успешно го освојува музичкиот свет, како во нашата земја така и во целиот регион. Погледнете го видео записот за нејзината најнова песна и уживајте во новиот македонски хит.
Коментари

[fbcomments]