„Лице в лице“ викенд на охридските плажи!

За утре ви ја најавуваме дружбата со инспиративниот и вреден продавач на уличното списание „Лице в лице“, од Порака НоваИгорче!
Пораката на 40.број на „Лице в лице“, за граѓаните, институциите и бизнисите од иднината, тој ќе ја донесе до вас, додека сте на плажа во Градиште.
Поддржете промена и #ЧитајтеЛицевЛице!

*Доколку не сте во можност да бидете дел од оваа дружба, тогаш поддршката до Игорче може да стигне и со онлајн купување на списанието, преку веб продавницата на Лице в Лице, со внесување на код:IgorPoraka, во полето за купон.
Коментари

[fbcomments]