Кога синот го „депилира“ таткото што спие

 

Таткото спие, а синот му залепи сликички на лицето, па една па одна му ги вадеше.

Погледнете го видеото како изгледаше депилацијата на таткото …

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=wrJKJUtIySg[/tube]


тагови


Коментари

коментари