Љубов Vs. Страст: 20 разлики помеѓу жената со која тој спие и жената која ја сака

Сте помислиле ли некогаш на разликата помеѓу љубов и еден обичен секс? Понекогаш, сите ние имаме желба за страствено задоволство, но, што тоа навистина им значи на мажите? Прочитајте ги овие 20 разлики и дознајте.

1. Жената со која спие, ја бара после полноќ

Кога е излезен со пријателите, а не му се насмевнала баш среќата таа вечер, тој секогаш знае дека има на кој да му се јави.

2. Тој се жртвува за жената која ја сака

Под ова се подразбира понекогаш откачување на другарите за да помине некое време со жената која ја сака.

3. Жената со која спие може да прави што сака

Таа обично му е пријателка со бенефиции и може да оди кај сака, со кого сака. Може и да не разговараат со денови, со недели.

4. Жената која ја сака го загрижува

Колку повеќе се заљубува во неа, толку повеќе сака да ја заштити. Доколку таа не му се јави или не му врати на пораката, тој со сигурност ќе биде загрижен.

5. Жената со која спие е само за забава

Него не го интересира како таа си го поминала денот или пак какви чувства има за него.

6. Жената која ја сака е посебна

Тој секогаш е внимателен кога ја запознава со неговите пријатели и сака сите да ѝ го запаметатат нејзиното име. Зошто? Затоа што сака да ја ценат исто колку што ја цени и тој.

7. Жената со која спие нема големи очекувања

Тоа што се гледаат само за секс, за него е супер. Без емоции, без романтики, и повеќе од супер, нели?

8. Жената која ја сака добива изненадувања

Кога некој маж е заљубен, тој ја посипува неговата девојка со внимание и подароци и сака да ја гледа среќна.

couple

9. На жената со која спие секогаш ѝ е покажан патот за надвор

После секс, нема потреба од гушкање и разговор.

10. Жената која ја сака ги остава работите кај него

Неговиот дом е и нејзин дом. Секогаш има место за нејзината четкичка за заби.
Коментари

[fbcomments]