Љубоморни кучиња ја сакаат сета љубов и внимание насочена кон нив (ВИДЕО)

Галиме ме мене, баци ме мене, сакај ме мене…

Тоа го прават кучињата во видеото подолу, кои сакаат целото внимание на луѓето да биде посветено на нив и само на нив. Никако на другиот милени, куче или маче, или пак на некој друг член од семејството.
Коментари

коментари