Категории

ЉУБОВ КОЈА НЕМА КРАЈ – Клучни показатели дека сте ја запознале вашата „близначка душа“

Ако во вашиот живот влегла таканаречената „душа близначка“, онаа со која делите огромен набој на емоции и која е исто како и другиот дел од вас, тоа можете да го препознаете по интензивното чувство, но најверојатно ќе да бидат придружени со четири такви карактеристики.

1. Забрзан личен развој
Обично кога душите близначки конечно ќе се сретнат, по интензивна и инстантна хемија, започнува период на забрзување на личниот развој и еволуција за двете души и за секоја од нив поединечно. За време на запознавањето и двете личности рефлектираат длабоки делови од себе и оваа новосоздадена енергија ќе ги поттикне да ги откријат во себе сите дарови што ги добиле од Бога. Двете души близначки ќе сфатат дека нивните животи имаат цел, а нивните застарени системи на верување и стереотипи ќе бидат отстранети.

2. Чувство како отсекогаш да се познавате
Кога ќе ја запознаете вашата сродна душа близначка, тоа ќе биде чувство сосема поинакво од секоја врска што сте ја имале во животот, но во исто време ќе ве потсети на нешто неописливо убаво и познато во вашето срце. Ќе почувствувате и знаете дека сте вечно поврзани со вашата душа. Природно се чувствувате како едно со таа личност, а вашата љубов е силна и огромна.

3. Или мир или хаос
Средбата на душите близначки не е за оние со слабо срце, поради што многу души нема да го изберат тоа искуство во оваа инкарнација. Пламенот на врската близнак може да се запали во експанзија на љубов и прифаќање, но исто така може да пропадне нагло и насилно и да ве одведе во виорот на хаос и болка. Второто сценарио најчесто се случува кога другата душа близначка не е подготвена да се ослободи од старите навики, верувања и модели на однесување кои го спречуваат доживувањето на љубовта без приврзаност и очекувања. Оваа врска е секогаш предизвик за двајцата партнери.

4. Сексот е од различен „калибар“ во споредба со сите досегашни искуства
Голем број души близначки ќе се обединат во сексуална врска која ќе биде сосема различна од која било друга од минатото. Душите близначки можат да водат љубов и без правилен чин – тие разменуваат физички контакт на астрално ниво. Тоа всушност претставува чувство дека нечиј дух е целосно поврзан со вашиот, дури и без секс. Сексот во секоја врска е соединување, но меѓу душите близначки тој е пат кон друг свет – до места каде што вашите минати и идни животи се спојуваат со сегашноста.

Прегледи:
568
Објавено на:
20.02.2022