Категории

Љубовни цитати коишто ќе Ви помогнат да ја разјасните Вашата врска

Доколку се соочувате со некои нејаснотии во Вашата врска и не знаете како да постапите, прочитајте ги овие цитати коишто со сигурност ќе Ви помогнат да ја разрешите ситуацијата:

  • „Единствената личност којашо заслужува посебно место во Вашиот живот е некој што никогаш не прави да се чувствувате како да сте им опција во нивниот живот“.
  • „Доаѓа време кога треба да престанете да ги скокате океаните бидејќи луѓето нема да прескокнат ни бара за Вас“.
  • „Доколку правите свесни напори, некој треба да Ве сретне на истата страница“.
  • „Фокусирајте се на Вашите приоритети пред Вашите приоритети да го изгубат фокусот на Вас“.
Прегледи:
138
Објавено на:
30.01.2023