Категории

Љубовта е во малите нешта, а овие илустрации се доказ за тоа! (ФОТО)

Овој уметник успева да ги долови сите оние моменти кои ја сочинуваат љубовта преку овие илустрации кои го греат срцето. Во врските, секодневните гестови се многу поважни од подароците и токму затоа, овие илустрации нѐ потсетуваат дека никогаш не треба да ги забраваме малите нешта – токму таму се крие љубовта.

 

Прегледи:
337
Објавено на:
26.11.2019