Категории

Љубовта е во малите нешта …

Корејскиот уметник „Пунг“ произведе неколку навистина слатки илустрации што го затоплуваат срцето, кои изнесуваат едноставни, но многу важни детали за тоа како изразуваме љубов кон нашите партнери во секојдневниот живот .

Љубовта е во малите нешта – и кога ќе ги разгледате овие цртежи, уште еднаш ќе се уверите во ова.

 

 

 

 

Прегледи:
105
Објавено на:
16.11.2020