Категории

Љубовта кон природата и фризурите споени во една целина

Урсула Гоф како голем љубител на природата и фризурите, реила да ја комбинирала таа љубов и почнала да ја бои косата инспирирана од најубавите предели на природата, но и од уметнички дела.

A post shared by Ursula Goff (@uggoff) on

Па така, инспирирана од ерупциите на вулканите, поларната светлина. ѕвездена ноќ и многу, Урсула започнала да ја бои косата. Фотографиите од нејзините фризури ги сподели на својот профил на Инстаграм.

A post shared by Ursula Goff (@uggoff) on

Фотографиите ќе ве остават без зборови. Погледнете ги и уживајте.

A post shared by Ursula Goff (@uggoff) on

 

A post shared by Ursula Goff (@uggoff) on