Љубовта на татковците кон децата, претставена преку секојдневни слатки фотографии

Среќа се децата, среќа е семејството.

Среќа се овие слатки моменти меѓу татковци и нивните деца, интимни, смешни, преслатки. Ова е љубов како никоја друга, ова е неизмерна среќа.
Коментари

[fbcomments]