Категории

Љубовта не знае за години, а тоа ќе ви го докажат овие фотографии

Љубовта не знае за години и исто гори на 20 и на 70 години, а тоа ќе ви го покажат и овие фотографии.

Како и младите, така и постарите уживаат во заедничкото друштво, прошетките, прегратките и уживањето во едноставните животни работи како…

… уживање во природата заедно

…дотерување

…бегството од се

…зезање

…силните прегратки

…силни

…носење партнерски маички

…љубов во јавност

…да, годините се само бројка

…си помагаат

…прават смешни фаци

…секогаш во нови авантури

…танцуваат

…суште создаваат спомени

…пробување нови работи

…се охрабруваат

…се подржуваат

…се радуваат

…си искажуваат љубов секојдневно.

им покажуваат среден прст на болестите и проблемите!

Прегледи:
213
Објавено на:
05.10.2016