Категории

Љубовта помеѓу децата и животните е најчиста: Доказ за тоа се овие фотографии!

Ништо не ја победува невината врска меѓу животните и децата. Инспириран од нивната чиста врска, Андреа Мартин, наградуваниот фотограф од Западна Вирџинија, прави фотографии за да му покаже на светот колку се убави животните и децата кога позираат заедно.

Прегледи:
280
Објавено на:
20.11.2021