Лубутен со мини филм ја најави новата колекција (видео)

„Кој ја уби Амазула?“ не е наслов на нов хорор филм, туку на новата кампања на Кристијан Лубутен за пролет-лето 2016…

Со новиот краток филм насловен „Кој ја уби Амазула“, креаторот на чевли Кристијан Лубутен ја најавува новата колекција за сезоната пролет/лето 2016.

Приказната се однесува на една богата жена која е убиена поради нејзините прекрасни чевли – модерни римјанки со висока потпетица. На местото на злосторот пристигнува детективка во Лубутен чевли, со вратарот кој е облечен во Лубутен мокасини и ја пронаоѓа убиената Амазула во високи чевли на врзување.
Коментари

[fbcomments]