Категории

Луди работи што може да се случат само на аеродром

Аеродромот е свет со свои правила и посебни карактеристики, каде што можете да сретнете различни луѓе и да влезете во навистина смешни ситуации.

Ви прикажуваме неколку неверојатни работи што можете да ги видите само на аеродром.

Кои интересни ситуации сте виделе да се случуваат на аеродромот? 

Прегледи:
415
Објавено на:
16.10.2020