Категории

Луѓе рециклираат стари телевизори и ги преправаат во живеалишта за мачиња

За мачките не важи едно правило за тоа каде ќе сакаат да седат. Тие се многу своеглави животни, некогаш може да им се погоди еден обичен пакет и тука да сакаат да спијат долго време, а некогаш може да им опремите специјален, неретко и скап кревет, и да не сакаат ни да го погледнат.

Но, последните неколку месеци се чини дека стана интересна практика луѓе да рециклираат стари телевизори и да ги преправаат во кревети за мачиња. Старите телевизори со катодни цевки ја имаат совршената длабочина за на едно маче да му е комотно да престојува тука. Бидејќи винтиџ стилот на домашно декорирање е модерен во последните неколку години, старите телевизори пренаменети за потребите на мачките доаѓаат како дополнителен елемент на ентериерот.

Најдовме неколку инстаграм објави кои покажуваат мачиња како уживаат во нивните стари-нови кревети.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by kate michaud millett ☾ (@katemillett1) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floofin (@floofincat) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristen Smith (@sissthemiss) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOHEMIAN DECOR (@bohemiandecor) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elle Collins | Handwoven Decor (@bamaluzhome) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keltainen Kahvipannu (@vintageinteriorxx) on

Прегледи:
93
Категории:
DIY (Направи сам)
Објавено на:
11.08.2020