Луѓето не сакаат мачки, се додека не добијат мачка (ВИДЕО)

„НЕ САКАМ МАЧКИ“ била главната реченица на сите овие 70 луѓе, но реалноста е поинаква. 

Сите кои не сакаат мачки, не чувале мачка. Одбивноста трае се додека не започнат да ти предат, да се галат, да си играат и да заспијат со вас…потоа станувате луѓе кои обожаваат мачки. Ова се луѓе кои тврдат дека не се cat person, но тоа трае се додека не се шармирани од мачки.
Коментари

[fbcomments]