Категории

Мачка која го средува домот на своите сопственици стана ѕвезда на интернет

Една мачка станала вирална ѕвезда на Интернет затоа што го средува домот на сопствениците, ги чисти садоперот, ги собира играчките и го вакумира тепихот.

Иако е целосно јасно дека таа има „помош“ од човек, видеото во кое тој ги извршува своите домашни работи стана вирално.

„Многу талентирана мачка“, „Дали оваа мачка има браќа?“ Сакам да земам една или две веднаш “, се некои од коментарите.

Прегледи:
143
Објавено на:
14.05.2021