Категории

Мачка прави селфи – Најслаткото нешто кое ќе го видите денес

„Што се случува кога ќе го оставите вашиот телефон отклучен на кујнската маса? Вашата мачка застанува на него и почнува да прави селфи. “ – споделува Кевин, сопственикот на ова преслатко маче