Категории

Мачка пронашла сосема необично место за дремење

(ВИДЕО) Мачките навистина умеат да пронајдат сосема невообичаени места каде ќе заспијат а тоа прави да се смееме и да сакаме да ги документираме нивните досетки.

Современиот начин на живот прави попладневната дремка да стане чист луксуз, но тие „правила“ не важат за домашните миленици и животните воопшто.
Доказ за тоа е ова преслатко маче кое пронашло сосема невообичаено место за одмор.

Освен што е вистинска гимнастичарка, оваа мачка обожава адреналин, затоа што во спротивно никогаш не би одбрала вакво место за спиење.
Но кога подобро ќе размислиме, од висина има и јасен поглед на тоа што се случува во домот па сиурни сме дека нема ништо да и побегне, барем додека е будна.

Прегледи:
188
Категории:
Животни · Секојдневие
Објавено на:
25.10.2020