Категории

Мачки кои си тераат по свое и ич не им е гајле што мислат луѓето (ФОТО)

Мачките дефинитивно живеат најдобар живот, си прават што сакаат, а ич не им е гајле што мислат другите. 

Ова се мачки кои си прават што сакаат, наспроти секоја логика и желба на човекот, сигурно ќе ве насмеат, а оние кои не живееле со мачка и ќе се изначудат на некои постапки на мачките.

5845255-sub-buzz-18254-1468618730-1-1469722271-650-7391087df5-1470810623 5845305-sub-buzz-22712-1468524942-1-1469722282-650-98a3cf8cb4-1470810623 5845355-RDBRFJM-1469722448-650-83f39c9c2a-1470810623 5845405-wpid-wp-1442385596614-1469710690-650-7b8c415dd6-1470810623 5845455--1470231710-650-a096496bdc-1470810623 5845505-enhanced-7988-1402079926-1-1469722797-650-6dbc4a982d-1470810623 5845555-MszUIyW-1469722302-650-9c1f1a8f72-1470810623 5845605-ecc569acb0ceebe38a2aec0a63a659b3-1469721645-650-75e9b631a4-1470810623 5845655-DE0-1469722375-650-dffafb522f-1470810623 5845705-cm_20150928_5481_054-1469712468-650-f884d8c559-1470810623 5845755--1470231661-650-7d2dc48e7b-1470810623 5845805-cats-who-made-bad-decisions-12-1469772221-650-5b8ffd63e1-1470810623 5845855-9_13-1469722508-650-b20785b86a-1470810623 5845905-88639f36e583b6d3db9ecc07a5dd18c8-1469710679-650-04fe5745e0-1470810623 5845955-9142096afu-1469796673-650-18c907b454-1470810623 5846005-50-1469711430-650-74e280c579-1470810623 5846055-21174be66a7b3f90564f28186e175e45-1469712324-650-29a67fce1e-1470810623