Категории

Мачките не сакаат студ – Го нервира едно нешто кое на нивните сопственици им е слатко

Мачките обожаваат топлина и да престојуваат покрај радијатор или печка, но единствено едно нешто никако не им се допаѓа.

Луѓето обожаваат своите домашни миленици да ги облекуваат во капути и да ги замотуваат во ќебиња, но на мачките тоа никако не им е интересно.

Социјалните мрежи се преплавени со фотографии на кои мачките се со тажен израз на лицето кога нивните сопственици сакаат да си поигруваат со нив.

 

Прегледи:
138
Категории:
Животни · Секојдневие
Објавено на:
29.11.2020