Мадона го објави својот нов сингл! (ВИДЕО)

Мадона, во пресрет на новиот албум „Madame X“ објави нов сингл „I Rise“.

На Мадона ова и е втор објавен сингл од новиот албум, а самиот албум ќе излезе на 14-ти јуни. Мадона изјави дека одлучила на фановите да им подари вкупно 5 песни кои ќе бидат дел од новиот албум, пред тој да излезе. До сега објави 2, а наскоро ги очекуваме и другите 3.

Во продолжение погледнете го „I Rise“.
Коментари

[fbcomments]