Магичната убавина на жените од минатиот век: Сосема природни и магични! (ФОТО)

Без тешка шминка, позирање и фотошоп, нивните фотографии и денес го одземаат здивот. Убавината е во окото на набљудувачот, како што вели познатата изрека.

Фотографиите на жените од минатото покажуваат дека стандардите за убавина константно се менуваат, но и дека вистинската убавина е неминлива категорија.

Денес, убавината на овие жени веројатно би била и по малку демоде. Но сепак, не може да негираме дека нивната убавина магепсува. Уверете се и сами!
Коментари

[fbcomments]