Категории

Магични фотографии од сибирски хаски на замрзнато езеро

Рускиот фотограф Fox Grom има две кучиња од расата хаски, кои обожава да ги фотографира. Замрзаното езеро е одлично за фотографирање, а уште подобро е кога хаските трчаат по него, давајќи магичен ефект.