Мајчинскиот инстинкт е подеднакво силен и кај животните. Погледнете како го покажува тоа оваа лавица! (ВИДЕО)

Оваа мајка лавица наишла на проблем, гледано од човекова перспектива. Но, за неа тоа е нормална ситуација со која се соочува во дивината.

Таа треба да ја премине реката со двете мали лавчиња, но само едно од нив може да го пренесе со своите заби. Еве како се справува со оваа ситуација.

 
Коментари

[fbcomments]