Мајка на четири деца, преку комични илустрации го прикажува своето секојдневие

Животот на родителите знае да биде прилично хаотичен, а Kayela Larson е мајка на дури четири деца. Поради секојдневните случки, таа решила на креативен начин да го покаже целиот „хаос“ кој го создава големото семејство. Погледнете како изгледа тоа.

 
Коментари

[fbcomments]