Чек дис аут
Search

Мајка со слатки и креативни фотографии го документира секојдневието на семејството

Канадската блгерка Kate Weilands на нејзиниот инстаграм профил често објавува фотографии од нејзиното семејство. 

Таа создава слатки и кретивни фотографии од нејзиниот сопруг и трите деца, во различни сценарија и ситуации. Некогаш се смешни, а некогаш неверојатно слатки. Иако сигурно вложуваат многу труд во вака совршени фотографии, сепак нивните фотосесии се сигурно многу забавни и убав спомен за растењето на нивните деца.
Коментари

[fbcomments]