Категории

Мајка создава уметност од храна, рекреирајќи познати луѓе и филмски ликови

Саманта Ли е мајка од Малезија која создава кул оброци за своите деца, а тоа го документира на нејзинот болог каде веќе има половина милон следбеници. 

Таа прави најразновидни оброци, а вели дека се труди тоа да бидат здрави и хранливи оброци за нејзините деца. Рекреира цртани ликови, филмски ликови, музичари и животни. Се труди ќерките да ги воспита да се хранат инвентивно и независно.

1-creative-food-art-idea-by-samantha-lee 2-creative-food-art-idea-by-samantha-lee 3-creative-food-art-idea-by-samantha-lee 4-creative-food-art-idea-by-samantha-lee 5-creative-food-art-idea-by-samantha-lee 6-food-art-idea-by-samantha-lee 7-beautiful-food-art-by-samantha-lee 8-beautiful-food-art-by-samantha-lee 9-creative-food-art-by-samantha-lee 10-food-art-by-samantha-lee

Оброците кои ги создава се едноставни, но

1 2