Мајката лебед ги носи своите 8 бебиња под килјата додека плива! (ФОТО + ВИДЕО)

Мајките лебеди се особено заштитнички настроени кон своите младенчиња и се подготвени да ги одбранат во било какви ситуации. Но, на овие фотографии и видео се гледа нежната страна на мајчинскиот инстинкт. Погледнете како изгледа пливањето на мајката лебед со своите младенчиња.

Swan Mom Carries ALL Her Babies Under Her Wing

Gepostet von Roar Wildlife News am Mittwoch, 2. August 2017
Коментари

коментари