Категории

Мајкрософт се зближува со вештачката интелигенција

Мајкрософт објави ажурирања на својот пакет од мобилни апликации.

Компанијата објави големи промени во Bing. Историјата со разговори пристигнува и на десктоп и на мобилен така што корисниците ќе можат да ја видат нивната неодамнешна активност.

Прегледи:
164
Објавено на:
22.05.2023