Категории

Мајстор во Фотошоп ги едитира фотографиите на обожавателите на смешен начин

Ејмс Фридман не е обичен фотошопер. Откако ќе му испратите задача и фотографија да ги уреди, никогаш не знаете што ќе добиете назад. Знаете само едно нешто со сигурност: нема шанси да го добиете она што го очекувавте затоа што смислата за хумор на Фридман е непобедлива. Фридман ја сподели својата работа на Твитер и Инстаграм.

Погледнете некои од фотографиите:

 

 

 

 

Прегледи:
163
Категории:
Хумор