Категории

Македонија има со кого да се гордее: Марија ги освојува срцата со нејзините настапи

Нашата Марија Спасовска уште еднаш докажа дека имаме млад талент кој ветува многу во светот на музиката. Таа денес се претстави себеси и нашата земја пред интернационалното жири на Интернационалниот фестивал за филмска музика Тралала освојувајќи ги срцата на сите присутни со изведбата на песната „Where have you been“ од Rihanna.

Слушнете ја нејзината изведба:

Веќе утре, 16. август, Марија ќе настапи во Охрид од 20.00, локација – Долни Сарај. Да и дадеме сите поддршка во ова интернационално натпреварување!