Категории

МАКЕДОНИЈА ОД ПТИЧЈА ПЕРСПЕКТИВА – Креативен проект на Петар Аврамоски кој остава без здив

Фотографот Петар Аврамоски работеше 1 година на проект кој ги претставува сите убавини на Македонија од горе. Убавините на нашата земја од птичја перспектива.

Здраво друштво, би сакал да ви претставам еден мој уникатен проект на кој што работев!
После речиси 1 година собирање на материјали, многу прелетани часови со дрон и еден куп прекрасни локации посетени, редно време беше да се направи едно вакво видео – Македонија видена од горе.
Можеби се опфатени само мал дел од сите локации што се вредни за посетување но мене лично сите ме оставија воодушевен, па ветувам дека ќе има продолжение од ова.

Прегледи:
129
Објавено на:
31.03.2021