Македонскиот камионџија со нова песна порача „Пеј народе”

Откако стана вистински хит на социјалните мрежи, овој македонски камионџија со ново видео ” Пеј народе ”.

Погледнете го новот видео …

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=HihMLAiQGF4[/tube]
Коментари

коментари