Мала зебра родена со точки наместо со риги! (ФОТО +ВИДЕО)

Не можете да не се вљубите во оваа мала зебра. Зебрите сами по себе се преслатки животни, но кога наместо риги ќе додадете точки – добивате прекрасна мала зебра поразлична од сите останати.

Оваа ретка зебра со точки била забележана во Кенија, а нејзините фоотграфии набргу се проширии насекаде по социјалните мрежи.
Коментари

[fbcomments]