Категории

Мали тетоважи на прстите кои покажуваат голем стил

Less is more! Сите тоа добро го знаеме, а тетоважите зборуваат многу за луѓето кои ги носат. 

Така и овие мали тетоважи на прстите, се интересни, тренди и говорат за добриот стил на нивните сопственици. Сигурно доколку имате желба да се тетовирате, ќе ве инспирираат да направите нешто слично.