Категории

Мало девојче и куче се најдобри пријатели – Таа го учи да прави трикови

(ВИДЕО) Добро е позната изреката дека најдобриот пријател на човекот е кучето, а ова мало девојче има посебно пријателство со своето куче. 

Тригодишната Камила одлично се согласува со своето домашно милениче и успеа да му научи неколку трикови и не ја крие гордоста за тоа. Тој внимателно ги слуша нејзините наредби и го прави она што му го кажува Камила. Кога стори сé што е како награда, доби лек.

Прегледи:
127
Објавено на:
10.06.2021