Категории

Маникир или ладно оружје? Гелот повеќе не е во мода, сите сакаат желе нокти

Желе ноктите се светски хит за ова лето. Не се работи за нокти кои се јадат, туку наречени се така поради својата необична структура.


Оваа необична техника подразбира ноктите да бидат налакирани со непровидна боја и потоа им се додава делумно првиден продолжеток. На тој начин тие изгледаат како да се од желе.

💕👼🏻 LIL ANGEL BB 👼🏻💕 Okkkkkk it’s CLEAR (lol clear 😂) that you guys are OBSESSED with these baddies!! Couldn’t wait to drop a vid to my feed the hype was intenseeeee. Flexed this look tuff in my most recent shoot with @soto.gang for her newest drop on @sotogang.supply! 💅🏼🤟🏼🤟🏼 – Wearing ‘Clear Holo’ by @theglitterlife.shop. Use code NOODLE_YESS to save $5 off $25. Acrylic & Top Coat by @valentinobeautypure. Use code NOODLE to save 10%. – – #noodle_yess #sotogang #clearholo #glassnails #unhas #thenaillife #glitterlife #bossbabe #teamvalentino #sparklenails #glitterporn #hologramnails #jellynails #acrylicsculpturednails #sharpnails #lanails #angelnails @thenaillife_ @valentinobeautypure_pr @veroniquesshop @brazynails @cunntclaws @limecrimemakeup @rileyrose

A post shared by 𝘕 𝘖 𝘖 𝘋 𝘓 𝘌 _ 𝘠 𝘌 𝘚 𝘚 (@noodle_yess) on


Може да се направат во било која боја, но на социјалните мрежи може да се забележи дека особено популарни се флуоресцентните бои со кои ефектот е максимален.


Обликот на ноктите е исто така по избор, но за овој ефект треба да бидат што подолги.

BLUE TINT

A post shared by Heather Sanders (@heathersanders_) on