Маникир во знакот на летото: 10 одлични предлози за оваа сезона! (ФОТО)

Овие 10 идеи ќе ве инспирираат веднаш да ја промените бојата на ноктите во некој од актуелните летни трендови.

Класичен маникир, како крем или црвен се одлични во текот на зимската или есенска сезона, но за лето се резервирани разиграните трендови.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Pop (@misspopnails) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Humphrey 💅🏽 (@nailsbymh) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #NAILSMAGAZINE (@nailsmagazine) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Aka Moon Nguyen ❤ (@thehangedit) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Bachik Nails (@tombachik) on
Коментари

коментари