Категории

Марија Спасовска го препеа својот хит „Играј со срце“ на српски јазик. Слушнете ја оваа одлична верзија! (ВИДЕО)

Нашата овогодинешна претставничка на Јуниорската Евровизија, младата и талентирана Марија Спасовска го препеа својот хит „Играј со срце“ кој излезе минатата година на српски јазик. 

Оваа песна Марија ја снимаше уште пред аудицијата за Јуниорската Евровизија, но заради обврските околу евровизијата песната почека за објавување.

Во новото анимирано лирско видео од Марија Спасовска ,,Pokreni srca zar” отсега може да уживате на нејзиниот YouTube канал. Погледнете и слушнете како изгледа и звучи!