Категории

MarioFit и Skopje City Mall ви предлагаат неколку летни стајлинзи од Late Night Shopping

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Кошула – Tom Tailor – 2.799 денари
* цена со попуст – 1.399 денари

Кратки панталони – Tom Tailor – 3.099 денари
* цена со попуст – 1549 денари

Чанта – Tom Tailor – 3.699 денари
* цена со попуст – 1.849 

Чевли – Timberland – 3.990 денари
* цена со попуст – 3.190 денари

Алка – Timberland – 1.290 денари
* цена со попуст – 690 денари

Очила – Timberland – 7.990 денари
* цена со попуст – 6.390 денари

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

Одело – Bitsiani – 10.960 денари
*  цена со попуст – 8.368 денари

Кошула – Bitsiani – 3.990 денари
* цена со попуст – 2.799 денари

Кондури – Kigili – 8.910 денари
* цена со попуст – 6.240 денари

Очила – Dita – 76.800 денари
*  цена со попуст – 69.120 денари

Марамче – Bitsiani – 1.130 денари
* цена со попуст – 909 денари

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

 

????????????????????????????????????

 

12

13

????????????????????????????????????

Кошула – Polo – 5.990 денари
*  цена со попуст – 4.492 денари

Кратки панталони – Polo – 5.990 денари
*  цена со попуст – 3.843 денари

Чевли – Timberland

Очила – Dsquared2 – 17.700
*  цена со попуст – 12.390 денари

Прегледи:
553
Објавено на:
04.07.2016