Марјана Станојковска и нејзината сестра-близначка (ФОТО)

Марјана Станојковска, убавата лото-девојка, се пошегува и на социјалните мрежи напиша дека фолк-пејачката Елена Велевска и’ е сестра близначка.
Коментари

коментари